Har du lyst å jobbe ved NAKU?

Skrevet av: Nasjonalt kompetansemiljø om utviklingshemming (NAKU)
mann som rekker hånda i været

Det er ikke ofte det lyses ut nye stillinger hos oss i Nasjonalt kompetansemiljø om utviklingshemming (NAKU), men nå har du muligheten til å bli vår nye kollega.

Aud Elisabeth Witsø-Vi ser etter deg som har bred erfaring fra arbeid i tjenester til og med personer med utviklingshemming og som i tillegg har en relevant mastergrad, sier daglig leder i NAKU Aud Elisabeth Witsø.

Om NAKU
NAKU er et nasjonalt kompetansemiljø som har sitt oppdrag gjennom Helsedirektoratet, og som ligger administrativt til ved NTNU på Øya i Trondheim. Vi skal gi tjenestestøtte for ansatte som arbeider for og med personer med utviklingshemming. En av våre oppgaver er å gjøre det enkelt for ansatte i tjenestene å finne fagkunnskap. Vi formidler fag, forskning og gode eksempler fra praksis. Dette gjør vi på forskjellige måter, gjennom utviklings- og forskningsprosjekter, fagdager eller gjennom ressurser som er fritt tilgjengelige i vår kunnskapsbank.

Vi er 5 fast ansatte, men har også en rekke dyktige fagpersoner som arbeider for oss i mindre stillinger. Les mer om NAKU

Om stillingen
Vi ser etter deg som har lyst til å arbeide for at personer med utviklingshemming får gode tjenester og kan leve sitt liv i tråd med egne verdier.

Witsø påpeker at vi ønsker oss deg som er god til å snakke med folk, er åpen og lyttende og har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper.

-Du må å lyst til å ta del i faglige diskusjoner og være med å utvikle fagmiljøet.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene ved NAKU er allsidig og varierte.

- Vi får mange forespørsler om å holde foredrag på konferanser, eller å delta i fagutviklings- og forskningsprosjekter. En annen viktig oppgave for oss er å utvikle og vedlikeholde NAKU’s kunnskapsbank, sier Witsø.  

Blant andre arbeidsoppgaver er også:  
- Veiledning og undervisning til tjenesteytere/kommuner og spesialisthelsetjenesten.
- Drift av NAKUs kunnskapsbank sammen med øvrige ansatte.
- Innhenting, utvikling og formidling av kunnskap om tjenester til personer med utviklingshemming.
- Å delta i miljøets generelle faglige arbeid.
- Samarbeid med kommuner, statsforvalter, spesialisthelsetjenesten og andre aktører.

NAKU er et nasjonalt kompetansemiljø og derfor må det også påregnes noe reiseaktivitet

- Hos oss vil du bli en del av et utviklingsorientert kompetansemiljø med mange spennende, krevende og givende oppgaver innen et veldig viktig fagfelt, sier Witsø.

Les mer om stillingen.  

Nyhetsbrev

Meld deg opp for NAKUs nyhetsbrev og motta nyheter, nye publikasjoner og annet spennende stoff rett i innboksen din.

Les siste nyhetsbrev
Bilde av noen som ser på nettsida til NAKU på mobiltelefon